Publicitat
Noves tecnologies · 26 d'Octubre de 2015. 17:46h.

Wi-Fi gratuït a Plaça Catalunya

Renfe posa en marxa el servei a l’estació de Rodalies

Wi-Fi gratuït a Plaça Catalunya

Imatge de Plaça Catalunya (foto: Renfe)

Renfe ha posat en marxa el servei gratuït de Wi-Fi a l’estació de Plaça Catalunya i es converteix, d’aquesta manera, en la primera estació del servei de Rodalies en disposar de connexió a Internet. Es tracta d’una de les millores incloses dins del pla de modernització dels servei de trens, segons ha informat Renfe.

L’objectiu principal d’aquest projecte és oferir un servei de connectivitat Wi-Fi als clients de rodalies per tal que cada usuari pugui fer servei des d’una sola connexió indistintament tots els seus dispositius, millorant així la usabilitat, la rapidesa i la comoditat d’accés al servei.

Aquesta instal·lació permetrà la connexió gratuïta durant 15 minuts -tant des del vestíbul com des de les andanes- a través del registre a renfe.com i una segona on els clients podran descarregar una galeria de continguts multimèdia propis.

Per aquest nou servei, s’ha habilitat una connexió ADSL a espais tècnics amb routers i antenes de gran abast per assegurar l’arribada de la connexió i s’han instal·lats punts de servei Hotspot com a font de la connexió Wi-Fi.

Publicitat

0 Comentaris

Publicitat