Publicitat

Elies Campo, l'únic català a l'empresa: “No guardem res: cap imatge, àudio ni missatge”

WhatsApp no espia

'Logo' de l'aplicació

Elies Campo és un enginyer català, responsable de desenvolupament de negoci de WhatsApp. Campo, en una entrevista concedida aquest divendres a RAC-1, ha assegurat que la seguretat dels usuaris està garantida i que no s'espia amb l'aplicació.

“No guardem res: cap imatge, àudio, missatge... res”, ha comentat abans de dir que “un cop entregat el missatge s’esborra dels servidors. Tampoc guardem res de l’usuari. No sabem ni el nom, ni l’edat que té, ni on viu. No sabem res", ha afegit.

Sobre el conegut 'Double Check' ha manifestat que "el primer vol dir que l'hem rebut als nostres servidors i el segon que s'ha entregat al dispositiu. No vol dir que s'hagi llegit, el podem haver entregat encara que tinguis el dispositiu apagat".

Campo ha explicat també sobre la seva feina que "tinc 30 anys i vaig estudiar enginyeria de telecomunicacions a La Salle però no vaig acabar la carrera. No tinc el títol".

"Whatsapp és la meva primera feina. M’encanta però no sabia ni que estaven a Silicon Valley!", ha assenyalat.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#7 Pere Pau, Can Fanga, 03/03/2014 - 09:11

Es a dir algún mindundi a sou de whatsapp diu que l'empresa és collonuda. Podria dir el mateix alguna auditora externa imparcial no sospitosa d'haber estat comprada ? A l'Europa civilitzada no pensen exactament el mateix segons s'ha publicat recentment.

#5 yomisma, Vilablareix, 28/02/2014 - 21:02

¿Que haría yo sin mi Skype o mi whassap? Lo primero te permite hasta sexo virtual con la persona amada aunque viva a 1.000 kms.

#4 Enculator 3000, Sants, 28/02/2014 - 19:31

Moltes felicitats! Me n'alegro molt que ho hagis aconseguit! Era el teu somni això de les start ups, i per un cop, apart de guanyar premis, serveixen per alguna cosa útil!!! Ànims i una forta abraçada!

#3 pepe, andorra, 28/02/2014 - 19:29

No. Solo ponen la puerta a la Nsa para q lo hagan. A cambio el gobierno useño se encarga de hundir al resto de competidores. Igual q el caralibro de zuckeberg. Snowden solo ha confirmado mis sospechas. A fin de cuentas el movil es la telepantalla de 1984.

#2 PedroC, Barcelona, 28/02/2014 - 15:51

Después de esta entrevista, el clan Pujol ha respirado tranquilo.