Publicitat
Noves tecnologies · 19 de Novembre de 2008. 17:34h.

Telefónica també es queda en exclusiva el Touch HD

A més de l'Iphone, la companyia distribuirà el nou model d'HTC

Telefónica també es queda en exclusiva el Touch HD

HTC Touch HD

HTC llança a Espanya el seu últim dispositiu, HTC Touch HD, un telèfon mòbil orientat a l'entreteniment que enriqueix l'experiència multimèdia, amb una pantalla WVGA de 3,8 polzades, connector d'audio estàndard de 3,5 mm i una càmera de 5 megapíxels amb autofocus. El Touch HD es llança en exclusiva amb Telefónica, companyia que ja es va quedar amb l'Iphone d'Apple, un dels màxims competidors del nou dispositiu d'HTC, que estarà disponible a partir de 149 euros.

El HTC Touch HD és el dispositiu ideal per a aquelles persones que volen gaudir de la mateixa qualitat en la reproducció de continguts multimèdia tant dins com fora de les seves llars. Aquest dispositiu ha estat concebut tant per a ús personal com a professional ja que els usuaris demanden, cada vegada més, les prestacions més altes sense haver de renunciar a l'estil en un mateix telèfon.

La seva gran pantalla tàctil de 3,8 polzades, la més gran del mercat, proporciona als usuaris una gran qualitat d'imatge i colors vius, garantint una gran experiència a l'hora de visualitzar pel·lícules, navegar per Internet o gaudir de les imatges capturades per la seva càmera de 5 megapíxels amb autofocus.

El nou dispositiu incorpora la interfície HTC TouchFLO 3D, per garantir un accés intuïtiu als contactes, missatges i continguts més importants. Integra també un connector estàndard de 3,5mm que permet a l'usuari utilitzar auriculars d'alt rendiment amb el dispositiu per obtenir la millor qualitat de so possible.

L'alta resolució de la seva pantalla panoràmica combinada amb una velocitat de descàrrega 18 vegades major a la 3G estàndard, permeten a l'usuari navegar per Internet de forma ràpida i a pàgina completa. El sistema HSUPA augmenta la taxa de transferència de dades fins a 7,2 Mbps en descàrrega i fins a 2 Mbps en pujada. Tot això, aporta una experiència d'Internet similar que es pugui tenir a la llar, en termes tant de velocitat com de format de pàgina. Aquesta experiència de banda ampla veritablement mòbil facilita la navegació a través d'Internet i ofereix un ampli ventall de possibilitats.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat