Publicitat
Noves tecnologies · 6 de Desembre de 2013. 22:59h.

T-Systems aposta per Barcelona

La multinacional instal·la a la capital catalana un dels seus quatre centres mundials d'operacions TIC

T-Systems aposta per Barcelona

Juan Manuel Desco (T-Systems), Felip Puig y Óscar Pallarols (BMWC)

La companyia tecnològica T-Systems ha anunciat aquest dilluns una important aposta empresarial per Barcelona. Es tracta de la instal·lació a la capital catalana d'un centre d'operacions per prestar serveis tecnològics integrals als seus clients d'arreu del món. És un dels quatre centres mundials d'aquest tipus de la companyia.

La presentació va ser realitzada pel director general de T-Systems Iberia, José Manuel Desco, amb participació del conseller d'empresa i Ocupació, Felip Puig, i del director de centres de competència de la fundació Barcelona Mobile World Capital (BMWC), Óscar Pallarols.

T-Systems situa a Barcelona el punt de producció de referència de la companyia per a les prestacions de la seva Service Desk, és a dir, la taula de servei dedicada a gestionar i solucionar de manera integral les eventuals incidències relacionades amb els serveis tecnològics que presta. Aquesta taula proporciona solucions i respostes als usuaris finals de tota la xarxa de serveis que presta la companyia.

Així mateix, el Service Desk també ofereix assessorament respecte a totes les qüestions relacionades amb aquests productes i serveis, en el marc de les tecnologies de la informació i la comunicació.

La inversió realitzada és de 2,5 milions d'euros, amb la creació de 170 llocs de treball durant el 2013, estant previst que aquesta xifra arribi als 350 durant el 2014. Des del punt de referència de Barcelona, s'ofereix servei en 12 idiomes diferents a més de 50 clients nacionals i internacionals de 23 països diferents.

El punt de producció de Barcelona forma part de l'estratègia internacional de la companyia, dins de la qual s'emmarca així mateix el seu acord amb la BMWC, materialitzat mitjançant la signatura d'un conveni de col·laboració entre aquesta institució i T-Systems.

Juan Manuel Desco va assegurar que "Catalunya i Barcelona són elements clau per a T-Systems i per a eutsche Telekom en la producció i exportació de serveis tecnològics per a tot el món". De la seva banda, Óscar Pallarols va destacar la importància d'aquest centre "per al desenvolupament de les aplicacions mòbils".

El conseller Puig va afirmar que "la Generalitat té a T-Systems com el seu principal soci tecnològic", i va afegir que el punt de referència de Barcelona s'inscriu en un "nou model d'administració pública, mitjançant la transformació tecnològica, amb l'objectiu de proporcionar un millor servei al ciutadà".

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#3 -emilio, a, 09/12/2013 - 14:53

"El conseller Puig afirma que la Generalitat té a T-Systems com el principal soci tecnològic"....aqui está la clave (o la trampa).... es decir; T-Systems se adjudica un importante concurso público de la Generalidad y a cambio se compromete a invertir 3 millones un "Call-center" en BCN.

#3.1 -emilio, a, 09/12/2013 - 15:07

pues sí, estaba en lo cierto, para no enrollarme podeis ir a google y buscar por "contrato publico t-systems generalitat", por ejemplo la web "datacenterdynamics" explica; "T-Systems ganó en septiembre dos contratos por valor de 171 millones como principal proveedor de CPD de la Generalitat"

#2 manel, bcn, 09/12/2013 - 13:39

Ahora que salgan los del CNI a decir la chorradas de siempre, lo digo en castellaño (español no existe) para que me entiendan.

#2.1 -emilio, a, 09/12/2013 - 14:42

pásate por la sede de Ciu que tienes un regalito, un boli y un calendario 2014... aaaala qué suerte...

#1 Alaguait, BCN, 09/12/2013 - 12:49

Sort que el procés independentista frena les inversions de les multinacionals a Catalunya, si no fos així no sé que faríem....