Publicitat
Noves tecnologies · 5 de Març de 2010. 11:44h.

Racó Català celebra el seu onzè aniversari

Organitzen un concert commemoratiu amb Brams per celebrar-ho

Racó Català celebra el seu onzè aniversari

El director de Racó Català fins el 2007, Joan Camp, en un acte de suport a Oriol Junqueras

Racó Català celebra els seu onzè aniversari amb un concert commemoratiu a la Sala Apolo de Barcelona el dissabte 13 de març, en el que actuaran Brams i Pell de Serp. Les entrades costaran 12 euros (15 euros a taquilles).

Racó Català recorda que el projecte del seu portal "va començar amb molta il·lusió, que ha assolit una dimensió que els qui l'administrem no podiem ni imaginar quan el vam encetar. Des de sortejos fins a concerts, passant per activitats culturals, i projectes de tota mena, sense oblidar els fòrums més actius de la xarxa".

"Onze anys fent camí, onze anys ensopegant amb molts entrebancs, onze anys superant-los amb l'ajut de tots. Gent que ens ha ajudat sense esperar res a canvi, gent que ha cregut en el projecte. Entitats, associacions, agrupacions, col·laboradors o persones compromeses amb el país; ens han, ens heu fet costat en tot moment, en els bons moments, i sobretot als dolents", celebren.

"Un petit miracle digital nascut des de la mateixa xarxa que no hauria estat possible sense els tècnics que l'han programat, que no hauria estat possible sense els administradors, sense l'equip de redacció, i sobretot sense els usuaris", conclouen.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat