Publicitat

La transmissió del Barça vol fer la volta al món per internet

Puyal 2.0

Joaquim Maria Puyal, en una imatge d'arxiu

Aquest dimecres, 10 de novembre, durant el partit Barça-Ceuta, el programa La transmissió d’en Joaquim Maria Puyal vol fer la volta al món a través de la intervenció dels oients que escolten per internet els partits del Barça des dels cinc continents a través de Catalunya Ràdio.

L’objectiu és enllaçar els països o les ciutats dels oients que escolten La transmissió per configurar una imaginària volta al planeta. La transmissió d’en Puyal per internet té un ampli seguiment a través de la xarxa. Els directes dels partits del Barça són els més escoltats al web de Catalunya Ràdio que la temporada passada van tenir una mitjana de 22.000 peticions d’àudio per partit i en partits d’alt interès han arribat a tenir més de 100.000 peticions.

Habitualment, La transmissió d’en Puyal té oients des dels Estats Units, el Canadà, Sèrbia, Veneçuela, etc. Per això, coincidint amb el partit de tornada dels setzens de final de Copa entre el Barça i el Ceuta, Joaquim Maria Puyal proposa un repte prou singular que consisteix a reunir una bona part d’aquests oients i, a través dels llocs des d’on els escolten, construir una volta al món virtual.

Les persones que vulguin participar en aquesta experiència ho hauran de dir abans i podran fer-ho enviant un missatge al Twitter del programa. La transmissió d’en Puyal del partit de Copa Barça-Ceuta d’aquest dimecres començarà a les 9 del vespre i s’allargarà fins a la 1 de la matinada.

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 Gerard, Barna, 09/11/2010 - 19:34

Puyal, mestre, és hora de deixar de jugar a les retransmissions i fer coses serioses. Tu que pots, has de buscar la manera de crear una tv catalana privada com Déu mana. AIxò de TV8 (i 9) clama al cel. És una vergonya.

#4 Gerard, Barna, 09/11/2010 - 19:31

Home Lluís, en aquest cas no n'hi ha per tant. Però és cert q alguns tenen el costum, certament lamentable, de presentar el Baix Llobregat com una mena de territori estrany, hostil i aliè a Catalunya. S'equivoquen i molt, és precisament en aquestes ciutats on ens hi hem d'abocar més.

#3 LLuis Muntaner, barcelona, 09/11/2010 - 16:12

Ramon, tu comentario hace mucho daño a los independentista del Baix Llobregat. Mucho.

#2 xavi roca, manaus amazones brasil, 09/11/2010 - 11:30

nosaltres estarem escoltan el partit de la seu de la penya barceloniste amazones

#1 Ramon, Barcelona, 08/11/2010 - 19:37

Algun oient d'en Puyal, al Mali i a Groenlàndia d'aquí a dimecres potser encara en trobaran. Aquestes ombres, rai: més peliagut serà a la zona del Baix Llobregat on voten PSC.