Publicitat
Noves tecnologies · 16 de Setembre de 2017. 21:20h.

Puigdemont fa de 'hacker'

El president publica les instruccions per accedir a les webs del referèndum bloquejades per ordre judicial

Puigdemont fa de 'hacker'

Tuit de Carles Puigdemont

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha publicat al seu compte de Twitter les instruccions per accedir a les webs del referèndum de l'1 d'octubre bloquejades per ordre judicial.

Puigdemont ha publicat a Twitter una imatge amb els passos a seguir per poder accedir a les webs restringides aquest dissabte. Es tracta d'utilitzar un proxy i accedir a una de les webs facilitades. "És impossible posar portes al camp. Seguim!", ha escrit.

El tuit arriba després que algunes operadores comencessin a complir l'ordre del jutjat d'instrucció número 13 de Barcelona, que els hi donava un termini de 24 hores a comptar des de divendres al vespre per tallar l'accés a les webs.

L'ordre detalla que s'ha de tallar l'accés als dominis ref1oct.cat, ref1oct.eu, referendum.es, referendum.cat, referendumoctubre1.com, referendum.ws, referendumoctubre1.cat, referendumoct1.cat, 1octreferendum.cat i garanties.cat.

Publicitat
Publicitat

26 Comentaris

Publicitat
#25 De-MAS-Cràzya, Barcelona, capital de Lemmings Land, 18/09/2017 - 10:39

Tant de bó haguéssiu estat tan creatius i diligents amb la corrupció del 3%. Als Pujol sí que no els hi vau possar portes al camp, durant 30 anys per ells tot el mont va ser orenga. I així ens va. I ERC, que fa temps que trepitjen moqueta i tenen poltrones es curiós que encara puguin pressumir de mans netes, oi? Això és l'oàsi català reloade

#24 DaniD, Barcelona, 17/09/2017 - 14:36

A Europa i el món democràtic al·lucinen amb l'actitud tan irresponsable del Govern català, que impulsa l'incompliment de la llei però alhora crea lleis sense cap garantia democràtica i que es tornaran caos, del que espero ells siguin les víctimes. Algun català assenyat pagarà diners a l'agència tributària catalana veient la seva fiabilitat

#23 De-MAS-Cràzya, Barcelona, capital de Lemmings Land, 17/09/2017 - 12:52

Aquella gran figura universal, l'amic informàtic, a qui tothom demana favors, de franc és clar, per solucionar desfetes i malifetes informàtiques, se li ha girat feina a casa nostra. Passin les factures a Palau.

#22 RA, ra, 17/09/2017 - 12:07

Jugando a ser antisistema.Este es el nivel del amigo. Dónde están los políticos de talla?De momento sólo infantilismo y vicios de adolescente. Penoso.

#21 Josep, Barcelona, 17/09/2017 - 11:19

próximas publicaciones de la editorial Puigdemont:

Cómo crear un conflicto civil donde no lo había
Cómo expulsar empresas y hacer que no vuelvan
Aprenda a odiar a su vecino de toda la vida
Cómo cobrar 150.000 € anuales sin trabajar
Cómo creer en los unicornios rosas y acabar viéndolos
Cómo robar un país (con prólogo de Nicolas Maduro