Publicitat
Noves tecnologies · 16 de Febrer de 2016. 09:27h.

Primer carregador del món invisible i sense fils per a mòbils

Una empresa catalana el presenta al Mobile World Congress

Primer carregador del món invisible i sense fils per a mòbils

Imatge del dispositiu

L’empresa catalana MiniBatt presentarà a l’onzena edició del Mobile World Congress (MWC) el primer carregador del món per a mòbils invisible i sense fils. La companyia, de 9 treballadors i de Granollers, donarà a conèixer aquest producte a la fira de mòbils més important del món des de l’Estand Catalonia, l’espai que la Generalitat de Catalunya, a través d’ACCIÓ, posa a disposició de les empreses catalanes al congrés.
 
Es tracta d’un disc de 80 mil·límetres que es pot ubicar, connectat a la corrent, sota qualsevol taula o superfície de fusta, plàstic o vidre, fet que el fa invisible per a l’usuari. Per carregar la bateria del mòbil només cal col·locar-lo sobre la taula, damunt d’un adhesiu que indica la zona de càrrega. D’aquesta manera, el dispositiu mòbil no es connecta a cap aparell ni és necessari un contacte físic amb el carregador.
 
Segons el gerent de MiniBatt, Jordi Gilberga, “comencem a comercialitzar el producte a fabricants de mobiliari, restaurants, oficines, gestors d’estacions o sales d’espera, és a dir, aquells espais on sigui útil per l’usuari tenir un carregador a mà”. Assegura que “és importantíssim ser presents en aquesta fira per donar a conèixer els nostres productes: durant quatre dies podrem presentar-los als professionals amb més poder de decisió del món en el sector de les TIC”.
 
En un principi, l’empresa es dedicava a fabricar components per a l’automoció. El 2012 va haver-hi un canvi generacional en la gestió de l’organització i es va començar a treballar en el camp de les bancs d’energia portàtils que permeten posar en marxa una bateria descarregada d’un cotxe.

“Va ser en aquest moment quan vam veure que aquest dispositiu, petit i amb un disseny modern, també podia carregar mòbils”, explica Gilberga. Amb la incorporació de la tecnologia que permet carregar els mòbils d’última generació sense cables, l’empresa va apostar per aquest sector i va tenir la idea d’amagar el carregador per fer-lo invisible.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 nedland, Roses, 16/02/2016 - 13:22

Felicitats ..es una gran noticia que una empresa de casa sigui tan innovadora i li desitjo el millor.....aquestes son les noticies que desitjem tots..aquesta es la gent que mereix suport economic de les administracions per tirar projectes endavant...aquesta es la realitat social....enhorabona !!!

#1 pelaez, Barna.Spain, 16/02/2016 - 10:24

Felicidades