Publicitat
Noves tecnologies · 15 de Setembre de 2010. 16:51h.

Pirates informàtics islàmics viuen a Espanya

El virus 'Here you have' ha estat reivindicat per un grup de resistència iraquià

Pirates informàtics islàmics viuen a Espanya

El virus ha estat reivindicat des d'Espanya

El virus informàtic Here you have, que ha arribat a afectar multinacionals com Proctor & Gamble, Disney, Wells Fargo i l'Agència Nacional Aeronàutica i de l'Espai dels Estats Units, ha estat reivindicat per un grup de resistència iraquià que du per nom Tariq ibn Ziyad. Segons una informació de l'empresa PandaLabs, els autors del virus podrien viure a Espanya.

El cuc informàtic ha estat creat i distribuït per afectar principalment als Estats Units per dues raons: per commemorar els atemptats de l'11-S i per reivindicar respecte vers l'Islam, després que el reverend Terry Jones hagués anunciat la crema d'exemplars d'Alcorà. El mètode per infectar els ordinadors és a través del correu electrònic, utilizant com a esquer d'enginyeria social l'assumpte que li dóna nom. El virus fa poc més d'un mes que va ser activat.

Els autors del virus van reivindicar la seva obra a través d'un vídeo a YouTube, publicat el passat 12 de setembre per Iqziad, de 26 anys, resident a Espanya, on una veu metàl·lica femenina dóna les explicacions per les quals van portar al grup a crear i distribuir el virus.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 lucifer, Gibraltar, 15/09/2010 - 18:36

Wells Fargo =tea parties=Gulf Oil=Conoco-Phillips= los que pidieron permiso a Franco en el 63 para hacer prospecciones petroleras en el estrecho.

En el 63 la petrolera Conoco todavía no se había fusionado con la petrolera Phillips.

Wells Fargo= capital 1,7 TRILLONES (o así)

#1 Antoni, Mahón con H, 15/09/2010 - 17:29

Y luego se quejan de que les quemen el coran.