Publicitat

Ajornat fins a l'estiu

Mobile en perill

La GSMA, organitzadora del Mobile World Congress de Barcelona, ha anunciat la seva intenció d'ajornar l'edició de 2021, prevista inicialment per entre l'1 i el 4 de març. L'organització estudia traslladar-lo a l'estiu i celebrar-ho del 28 de juny a l'1 de juliol.

L'organització del MWC considera que l'evolució de la pandèmia no fa aconsellable mantenir les dates per al major esdeveniment tecnològic del món, i exposarà el nou calendari que maneja per a l'esdeveniment.

El mateix conseller delegat de GSMA, John Hoffmann, ja va dir al juliol que el congrés podria moure les seves dates uns mesos en funció de l'evolució de la pandèmia, i finalment la GSMA ha optat pel mes de juny per assegurar la major presència possible de companyies tecnològiques.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 M, Sabadell, 23/09/2020 - 13:48

Se supone que cuando se refiere a la pandemia se refiere a la pandemia amarilla, la que corta calles, quema contenedores, ensucia los lugares públicos, pinta paredes y muros con consignas, cuelga lazos y pancartas, haciendo publicidad de los idearios de sus partidos promotores que los alientan y subvencionan.
Por todo ello no es extraño el aplazam