Publicitat

Ericsson, primera baixa al Mobile d'enguany

Mals auguris

La firma sueca Ericsson, el segon subministrador mundial d'equipament per a xarxes de telecomunicacions, ha anunciat que no participarà al Mobile World Congress d'aquest any que se celebrarà de l'28 de juny i l'1 de juliol a Barcelona per raons de seguretat derivades de la pandèmia de l'coronavirus.

El periodista Albert Cuesta explica en el seu bloc que "Ericsson ha indicat que la seva retirada del MWC Barcelona és deguda a la preocupació per la seguretat dels seus empleats, mentre el procés de vacunació no sigui generalitzat. L’empresa afirma que “a la vista de la continuitat dels efectes del Covid i la nostra consideració primordial de cara al nostre personal, la seva salut i el seu benestar, hem decidit no participar al MWC 2021".

“Aquesta decisió, que lamentem, reflecteix la nostra prevenció en la gestió de la pandèmia des de la perspectiva del personal i dels viatges mentre els programes de vacunació es van desplegant a escala global. Esperem tenir l’oportunitat de participar en futures edicions i continuarem col·laborant estretament amb la GSMA i altres socis del sector”, afegeix.

L'anunci arriba un dia després que GSMA, l'organitzadora de l'esdeveniment, anunciés el pla de seguretat de la fira que passa per monitoritzar a tots els assistents mitjançant un passaport sanitari digital que comprovi que el professional ha realitzat un test ràpid del covid cada 72 hores.

Publicitat
Publicitat

7 Comentaris

Publicitat
#8 VRaptor, Alicante, 09/03/2021 - 19:27

Otro que tampoco ha dicho nada de participar en el evento, es LG. Se barruntan tiempos difíciles, sobre todo si las grandes marcas empiezan a hacer experimentos en otras zonas de España, fijando su mirada en Málaga. Al final Andalucía acogerá a inmigrantes catalanes .¿Qué dirá de eso quien se asoma aquí como paladín (a la taza) del secesionis

#7 a quien corresponda, Barcelona , 09/03/2021 - 14:52

Se recomienda a los asistentes a llevar casco por si vuelan piedras, botellas o tornillos por las calles y tener a todas sus pertenencias bien vigiladas en todo momento. Mucho ojo con los transportes públicos, atención a las carteras y bolsos. Si ven a menas por la calle no les miren a los ojos, eso podría ser motivo de recibir una paliza.

#6 Chris, Lérida (RIP Cataluña), 09/03/2021 - 14:25

Joanet tendrá alguna teoría sobre las causas de la Mobile World Congres, relacionando el nacionalismo español, los colonos, Joan Laporta y las raves pro independencia

#5 luis, barcelona, 09/03/2021 - 12:50

Dice
.....és deguda a la preocupació per la seguretat dels seus empleats, mentre el procés de vacunació no sigui generalitzat
Y tambien a que seguramente algunos ILUMINADOS reventaran las puertas del hotel

#3 agarraos de lo que os viene, Barcelona, 09/03/2021 - 12:08

Resulta arriesgado hacer una feria de este calibre en una ciudad violenta, una ciudad con mucha delincuencia y una ciudad sin ley como es actualmente Barcelona.