Publicitat
Noves tecnologies · 29 de Gener de 2010. 09:02h.

"Llista de fills de puta" a Facebook

Un grup adverteix que "ja tenim els collons inflats de la merda que llancen sobre Catalunya"

"Llista de fills de puta" a Facebook

Fotografies del grup de Facebook

Un grup a Facebook, que ja compta amb més de 4.539 persones adherides, adverteix que "ja tenim els collons inflats de la merda que deixen anar sobre Catalunya". En aquest sentit estableixen una "llista de fills de puta" formada per "Federico Jiménez Losantos (de "santo no té una merda"), "Curri Valenzuela (la momia)", "la rossa d'Alto y Claro" a qui definixen com "la més puta" i "altres indesitjables, dels quals no sé el nom ni m'importen massa".

El creador del grup recorda paraules com "reich"… "dictadura"... "feixisme encobert per progressisme"... "bulling (per dir algo suau) als castellanoparlants"... "imposició del català"... "i paro perque m'exploten els collons de la quantitat de merda i mentides que són capaços de dir aquells que s'anomenen "periodistes", de Telemadrid (en especial la simpàtica (o filla de puta) Curri), Intereconomia, VEO TV i altres televisions, cadenes de ràdio i diaris diversos... i ens acusen a nosaltres de ser mala gent?".

"Aquest grup de escòria amb traumes infantils o algun problema psicologic per l'estil (sinó no s'explica) ens té en el punt de mira, i tenen l'objectiu de menjar el cap als pobres espanyols que els miren, escolten o llegeixen per convertirlos en gent com ells... És que no es pot impedir? farem el que podrem…", conclouen.

Publicitat
Publicitat

60 Comentaris

Publicitat
#58 Yoli, asturias, 17/04/2010 - 14:46

Pero que mierda es esta?? y porque no hablas de la mierda de lasexta, cuatro, Publico, El Pais, la TV3.... en fin, sigo? lo que pasa que estais a constumbrados a que vuestro gobierno controle todas las tv, pero ahora se les esta escapando de las manos...

#58.1 Vit, Sant Marti Sarroca, 17/05/2013 - 13:14

Primero , escribe bien tu lengua Yoli , que no tienes ni p.. a idea , segundo : escapando de las manos ? Nunca nadie nos a controlado ni cuando prohibian nuestra lengua ni nuestras costumbres antes del 75 asi que esa teoria no tiene donde ir , som així i aixó us desagrada , no baixem el cap mai !

#58.2 juan, la mia, 06/12/2013 - 15:04

jajajaja que te follen "patriota"

#57 Martín Martínez Mart, Barcelona, 05/03/2010 - 21:59

Millorant la imatge de Catalunya!.. Salvant Catalunya. Gràcies!.. M'agrada aquest grup!.
Ostres!.Jo no m'he adherit al grup encara. Però, avui no ho faré!. "Magnyaanaa!...

#56 Bandera Negra, Vacarisses, 01/02/2010 - 09:07

Per l'Azote de los necios"...t'has mirat en un llibre d'història que era Hispania en temps dels Romans...??? doncs mira-ho, estic segur que renunciaràs a ser espanyol immediatament.

#55 Olegario, Barcelona, 31/01/2010 - 21:25

No me gusta insultar a nadie pero va siendo hora de pagarles con la misma moneda. Las "señoras" de telemadrid son pura escoria y estoy convencido de que en otro pais ya estarían en su casa. Es vergonzoso que nadie actue para hacer callar a esas bocazas

#54 josepxicot, barcelona, 30/01/2010 - 12:04

Sòc català i espanyol,en fa venir basques
aquesta mala educaciò d´alguns energu
mens,que diuen ser i defensar Catalunya
i el que fan ès denigral-la amb el seu len
guatge,en democràcia s´ha de ser d altra
manera,forma part del joc.