Publicitat

El Govern auditarà un portal de turisme que ha costat el doble de previst

L'herència d'Huguet

Una imatge del web de Turisme de Catalunya

El Parlament ha aprovat una moció del PPC que insta al Govern a presentar davant de la Comissió d’Empresa i Ocupació una auditoria i un informe tècnic sobre la creació, deficiències i recursos destinats al portal web de Turisme de Catalunya, posat en marxa quan Josep Huguet n'era el conseller. “És important saber què ha passat ja que el projecte estava pressupostat en 6 milions d’euros i, finalment, ha costat el doble, 12 milions”, ha afirmat el diputat popular Rafael Luna.

Luna també ha demanat la regulació dels apartament turístics perquè “aquests habitatges signifiquen una competència deslleial per els allotjaments que sí tenen el qualificatiu d’apartament turístic”

Per al dirigent del PPC, “l’Agència Catalana de Turisme ha de seguir les recomanacions recollides en el document elaborat pels ens territorials com són les Diputacions de Barcelona, Tarragona, Lleida i Girona; el Consell de Cambres i Turisme de Barcelona”. “Escoltant les comissions creades serviran per aprofundir en la cooperació, la subsidiarietat i la coordinació de les tasques del sector turístic”, ha afegit.

El diputat popular ha manifestat que “és també important que els organismes i observatoris que treballen en l’àmbit de la gestió del coneixement turístic al territori pugin ser partícips en els treballs de l’Àrea de Coneixement i Estratègia, l’antic Observatori de Turisme de Catalunya”.

Així mateix, Luna ha destacat que “Barcelona és la segona ciutat del món on més congressos es celebren”. Per aquest motiu, “és important potenciar aquest turisme mitjançant el Catalunya Convention Bureau com instrument de potenciació d’aquest sector turístic amb la coordinació dels organismes locals”.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#2 tas, la meca, 17/06/2011 - 15:17

Aquest portal que no té ni domini propi és una estafa, un bluf, com a ciutadà i com a informàtic em fot vergonya de veure com s'han dilapidat 12 milions d'euros de les nostres butxaques per fer una pàgina que no en val ni 1. L'herència del tripartit, però ara, que passin els següents...

#2.1 perebotero, bcn, 21/06/2011 - 16:33

www.catalunya.com

#1 Bacus, Sort, 17/06/2011 - 08:20

I TOT AIXÒ QUI HO PAGA !!!???