Publicitat
Noves tecnologies · 9 d'Agost de 2012. 11:30h.

Les paraules de Duran revolucionen Twitter

Alguns li escriuen mostres de suport i d'altres li demanen que "si està cansat, plegui"

Les paraules de Duran revolucionen Twitter

Duran i Lleida, en una foto d'arxiu

Les paraules del president d'Unió i portaveu de CiU al congrés espanyol, Josep Antoni Duran i Lleida, han revolucionat Twitter després que des del seu perfil manifestés que "sectors de CDC volen canvis de Govern, altres diuen amb qui hem de governar i ERC diu requisits seu suport. Cal deixar descansar la gent".

L'alcaldable de la federació nacionalista a Badalona, Ferran Falcó, ha assenyalat -tot i que després ha borrat els comentaris- que "tocant Rull, toquen el cor de CDC". També ha afegit que "Rull està rebent per haver dit el que pensa la majoria de CDC. El problema de la minoria és si podrà o voldrà compartir el futur". Però el dirigent nacionalista les ha eliminat poc després del seu perfil.

Altres usuaris de de la xarxa social s'han posicinat a favor del líder d'UDC. Alguns consideren que "és l'únic sensat a CiU". D'altres consideren que cal "un govern de concentració al servei de tots els ciutadans i del desenvolupament de Catalunya amb tots els partits politics" i  demanen "treballar més pel país i no marejar tant la perdiu amb politiquejos".

Els que hi estan en contra opinen que "mentre Josep Rull s'acosta a la gran majoria creixent, en Duran s'hi allunya a passes de gegant". També hi ha gent que li demana que deixi la política: "fes un favor a catalunya i retira't", "no, senyor duran, no es pot descansar. Si està cansat, plegui", "Vostè recorda la final de Basilea? Doncs ell ja era diputat…".

Publicitat
Publicitat

16 Comentaris

Publicitat
#10 josep , barcelona, 12/08/2012 - 13:19

Aquest vividor que calli, per començar que dormi en una habitacio de tre estrelles i demani que la diferencia de preu sigui entregada als bancs dels aliments de Catalunya, que hi han Catalans que passen gana i ells dormin en una suite de palace, mireu els preus a la Web

#9 angel, Cat is not ECSpain, 09/08/2012 - 23:41

Sr. Duran y Lérida, si us plau veste´n que ens estas fent mal a tots els Catalans. Ets una persona non grata a casa meva. El dia que Catalunya no sigui ECSpaña segur que estaràs a la fila de PP a Madriz. Fatxa.

#9.1 Jordi, barcelona, 12/08/2012 - 13:22

Farà amistat amb la Fabra, la qual el Avi va construÏr l'Aerport de Castellò i diran a duo que ens fotin els aturats

#8 Mariona, Vallés Occidental, 09/08/2012 - 20:54

Estic convençuda que CDC guanyaria molts vots si agafés les sigles de Unió i les enviés directament a Madrid, que és on haurien d'estar.

#8.1 Ernest, Tarragona, 10/08/2012 - 10:42

El nou partit, amb moltes similituts UDC PP i amb seu a Catalunya es podria dir: UNIO POPULAR CATALANA (UPC), UNIO DEL PARTIT POPULAR (UPP), ó PARTIT D'UNIÓ POPULAR (PUP)

#7 xavier, mataró, 09/08/2012 - 18:41

Plega per l'amor de dèu, plega¡¡¡deixa de fer mal a Catalunya i al seu futur, PLEGAAAAAAAAAAAAAAAAA

#6 leo, barcelona, 09/08/2012 - 17:46

Los caminos de la lealtad son siempre rectos (Ramon Llull)