Publicitat
Noves tecnologies · 21 de Setembre de 2010. 10:10h.

L'Agència Catalana de Notícies estrena un nou web

Prioritza "la informació més immediata per facilitar el consum a la gran diversitat de mitjans abonats"

L'Agència Catalana de Notícies estrena un nou web

Imatge del nou web

L'Agència Catalana de Notícies (ACN) llança un nou web, que "millora la usabilitat, amb una navegació més àgil i la unificació de les diferents interfícies en un sol portal". Els continguts de l'agència multimèdia es presentaran en bancs de formats (de text, fotografia, àudio i vídeo), que "prioritzaran la informació més immediata per facilitar el consum a la gran diversitat de mitjans abonats".

Un dels objectius que persegueix el nou portal és "guanyar en transparència i, per aquest motiu, presenta les previsions de cobertura, informa de l'estat d'edició dels continguts i ofereix el minut de les notícies de l'Agència".

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Doncs va bé, BCN, 07/10/2010 - 12:00

Els primers dies no acabava d'anar del tot bé, però la veritat és que a dia d'avui funciona perfectament i presenta la informació d'una manera molt més clara que a la web que tenien abans. Enhorabona per el canvi!

#1 usuari insatisfet, bcn, 21/09/2010 - 22:57

francament, sento molt veure com en pocs anys han canviat el portal tants cops, però el que em fa més ràbia com a català que paga cés que cada cop ha anat a pitjor.
Primer de tot, aquesta web no es gens un canal de difusió i a sobre fallen cerques, llistats, descarregues... molt trist