Noves tecnologies · 27 de Juliol de 2012. 18:59h.

La Generalitat reparteix el contracte de 'telecos'

Corresponent a "Aplicacions" i "Lloc de treball i suport a l'usuari"

La Generalitat reparteix el contracte de 'telecos'

Imatge de l'acte

El Consell d’Administració del Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació (CTTI), presidit pel conseller d’Empresa i Ocupació, F. Xavier Mena, com a organisme encarregat de la contractació centralitzada, la gestió i el subministrament de solucions TIC de tota la Generalitat de Catalunya, ha aprovat avui l’adjudicació dels 15 lots (veure lots i pressupostos) corresponents a dos dels quatre diàlegs competitius del concurs per al nou model TIC de la Generalitat de Catalunya, concretament els que fan referència als contractes d’aprovisionament i manteniment d’Aplicacions i d’aprovisionament del Lloc de treball i suport a l’usuari.
 
Després de presidir la reunió del Consell d’Administració del CTTI, adscrit al Departament d’Empresa i Ocupació, el conseller d’Empresa i Ocupació, Francesc Xavier Mena, acompanyat del secretari general d’Empresa i Ocupació, Enric Colet, del director general de Telecomunicacions i Societat de la Informació, Carles Flamerich, i del director gerent del CTTI, Jordi Escalé, n'ha donat a conèixer l’adjudicació.
 
En la compareixença, el conseller F. Xavier Mena ha reiterat que aquest nou model respon a tres objectius generals: la modernització de l’Administració de la Generalitat i de les seves relacions amb les empreses i amb els ciutadans, l’estalvi, i el suport i la dinamització del teixit empresarial d’aquest sector i les noves tecnologies a Catalunya, d’acord amb els criteris de millora tecnològica, l’eficiència pressupostària i la governança transversal definits al Pla de Govern 2011-2014 i el pla digital del Govern per al desenvolupament de la societat digital catalana.
 
En aquest sentit, el conseller ha apuntat que “estem complint allò que ens va dir el president de la Generalitat, de fer més amb menys. Amb aquest concurs les empreses, les entitats i l’Administració farem molt més amb molt menys”; “aquestes adjudicacions permeten estalviar un mínim del 25% de la factura que la Generalitat pagava fins ara pels mateixos serveis”.
 
Això no obstant, el conseller ha volgut puntualitzar que “no hem fet aquesta adjudicació únicament i exclusiva sota criteris d’estalvi, sinó que hem establert una metodologia que el que ens permet és avaluar quin és el projecte industrial dels adjudicataris i, per tant, s’ha ponderat no només el criteri d’estalvi sinó també el criteri de projecte industrial”.

Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 angel, Cardedeu is not ecspain, 28/07/2012 - 20:54

Telecos o Teleñecos?