Publicitat
Noves tecnologies · 16 de Maig de 2016. 09:52h.

La Generalitat, pionera en Telegram

Primera institució publica que utilitza el servei de missatgeria instantània

La Generalitat ha obert un nou canal de comunicació en el servei de missatgeria instantània Telegram per difondre notícies, continguts i informacions "d'alt valor de servei per a la ciutadania" amb un llenguatge "proper", segons una nota del Govern.

Es tracta de la primera institució pública que disposa d'aquesta eina, tal com ja fan alguns mitjans de comunicació, partits polítics i empreses. Aquest canal s'afegeix al servei de consultes del 012 a través de missatgeria instantània que ja s'ofereix des del 2014. L'activitat s'emmarca amb la voluntat d'oferir una Administració "puntera" que fa efectius els principis de transparència, col·laboració i participació.

Els canals de Telegram permeten enviar missatges a un nombre il·limitat de subscriptors i es pot accedir buscant el nom del canal (gencat) o bé a través d'una adreça web (telegram.me/gencat). Posant aquesta direcció a un navegador, s'obre automàticament el canal a Telegram i, un cop subscrits, els usuaris poden llegir l'historial de missatges complet.

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat