Publicitat
Noves tecnologies · 31 de Juliol de 2010. 15:30h.

La 'friquipèdia' se'n riu de Carod

"Es guanya la vida lluitant per alliberar el seu país, ple de rates colonitzadores"

La 'friquipèdia' se'n riu de Carod

Carod, a la friquipèdia

La friquipèdia, que agrupa "8.791 friquipèdics", se'n riu del vicepresident del Govern, Josep-Lluís Carod-Rovira, a qui presenta com "ayatollah radical del Taifa d'Al-Catalanius" i destaca "la seva gran admiració al Superintendente Vicente (vegeu Mortadelo y Filemón) i Mario, imitant d'aquests fins el mostatxo".

"Actualment es guanya la vida lluitant per alliberar el seu país, ple de rates colonitzadores provinents del nord de Catalunya, ara sota domini de l'exèrcit imperial de França, que havien anat allà per mirar pelis porno a Perpinyà, tot i que ell va ser-hi per cobrar l'impost revolucionari a uns terroristes de la ETA que havien anat per comprar formatge gorgonzola irlandès ", expliquen.

En referència a la seva biografia, es diu que "el primer que va fer Carod quan va tenir consciència de la política va ser treure's els cognoms per evitar que se'l confongués amb un ciutadà del país veí, així va ser com José Pérez García Tomelloso Carod de Rovira va passar a dir-se Josep-Lluís Carod Rovira amb Tomàquet i Botifarra".

Publicitat
Publicitat

14 Comentaris

Publicitat
#14 Tori, BCN, 26/09/2010 - 21:09

¿Esto es una notícia?. La Frikipedia, regentada por frikis, como Sergio Fidalgo solo difama y extiende el odio contra los Catalanes. Por cierto extender una difamación es difamar.

#13 Danna, Ourense, 03/08/2010 - 02:04


Una encuesta dice que la Esteban es una de las más odiadas de España http://bit.ly/c0FfXE

#12 Xavi, Girona, 01/08/2010 - 18:39

Feia temps que no entrava a E-noticies i veig que segueix igual de lamentable.Tirar la pedra i amagar la mà és impresentable, igulatet a l'ABC que "informava" d'un boicot a Catalunya. Podeu trobar caricatures i insults per a tothom si a internet.

#11 Xavi, Girona, 01/08/2010 - 18:35

En Carod ha dit sempre la veritat : el seu pare era un guàrdia civil aragonès de cognom Carod i la seva mare catalana de cognom Rovira. Arribarà un dia que difamar no sortirà gratis com ara. Senyors d'e-noticies no difongueu falsetats

#10 Mikel, Girona, 01/08/2010 - 12:21

i també CAT·ETO DE CAMPIONAT