Publicitat
Noves tecnologies · 30 de Setembre de 2010. 16:16h.

La Delegació del Govern a Alemanya obre pàgina a Facebook

"Es tracta d'utilitzar aquesta eina per difondre Catalunya a Alemanya"

La Delegació del Govern a Alemanya obre pàgina a Facebook

Una foto de la pàgina al Facebook de la Delegació de la Generalitat a Alemanya

La Delegació de la Generalitat a Alemanya ha estrenat pàgina pròpia a la xarxa social Facebook. L’objectiu prioritari, segons el Govern, és "informar sobre les activitats de la Delegació i la resta d’institucions oficials amb presència a Alemanya, ACC1Ó, ICIC, Institut Ramon Llull i Agència Catalana de Turisme".

La pàgina també inclourà "informacions sobre els actes relacionats amb Catalunya que organitzin altres entitats, esdeveniments esportius amb presència de clubs catalans, novetats editorials o articles apareguts a la premsa alemanya on es faci menció de Catalunya". "Es tracta d’utilitzar aquesta eina de la xarxa 2.0 per difondre Catalunya a Alemanya", ha assegurat en un comunicat.

El públic principal al qual s’adreça la pàgina és l’alemany, i és per això que aquest n’és l’idioma principal. També la nombrosa comunitat catalanoparlant resident a Alemanya, "xifrada en més de 10.000 persones, és un públic potencialment interessat, motiu pel qual la majoria d’informacions també es publicaran en català".

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat