Publicitat
Noves tecnologies · 12 d'Octubre de 2010. 18:38h.

Facebook tanca una altra plana sobiranista

Pàtria dignitat ja no és accessible a la xarxa

Facebook tanca una altra plana sobiranista

Una foto de Pàtria dignitat

La xarxa social Facebook ha tancat la plana sobiranista Pàtria dignitat. Segons els autors d'aquest perfil sobiranista, "ha mort en el Facebook. Resulta que si 7 persones et denuncien a la vegada des de diferents IP’s el robot de Facebook et borra del panorama. Això significa que al final sigui una mala eina".

"Suposo que el Solidari i hacker Jordi Murgó (...) no li va agradar que Pàtria Dignitat li fes de mirall, hi ha gent que no li agrada el que veu de si mateix. Total que un present us saluda i desitja que trobeu la veritat i que no defalliu en estimar-vos i estimar el nostre conjunt de societat, que no us corrompeu ni en els ideals ni els egoismes. La mala hòstia més la ignorància és un còctel destructiu. Catalunya, sempre Catalunya", afegeixen els gestors de Pàtria dignitat.

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#12 Serrallonga, Barcelona, 26/10/2010 - 00:21

Para tu información, mandrake99, Facebook tiene oficinas en España, imagino que en muchos paises también, y presupongo que todas las denuncias a perfiles de España se analizan en esas oficinas.

#11 Mandrake99, Barcelona, 14/10/2010 - 22:05

No teneis ni idea de informática. A vuestra edad y aún pensando que FB se controla desde España y solo borran perfiles catalanes.
Leer para creer.
Antes de criticar...Informáos de como funciona una red social.

#10 PerfilCAT, Barcelona, 14/10/2010 - 16:47

Que s'apuntin al PerfilCAT.com
La xarxa social catalana, oberta al món, que obre el dia 23 i on no es discriminarà ningú per raó de ser català.

#9 Lo Maki, Lleida, 13/10/2010 - 23:36

Nau, té tota la raó. Hi ha un robot que fa el seguiment i aquell perfil que no tingui noms i cognoms, xapat! Així de fàcil, com li va passar al perfil de Solidaritat, Plataforma per la Llengua i d'altres. Es una putada. Però inculpar al bon jan del Jordi... és que "és de ser inútiles!"

#8 Nau, Barcelona, 13/10/2010 - 22:45

Otro punto a destacar. La prioridad de cierre de perfiles en Facebook son los que no representan a una persona (Si alguien no físico quiere promocionarse para eso ya están las páginas) ya sea en Catalunya o en la China popular.