Publicitat
Noves tecnologies · 1 d'Octubre de 2010. 12:41h.

Facebook tanca la plana de Plataforma per la Llengua

La xarxa social no dóna cap explicació

Facebook tanca la plana de Plataforma per la Llengua

Imatge de la nova plana

La xarxa social Facebook va tancar la setmana passada l’usuari que la Plataforma per la Llengua portava utilitzant des de fa gairebé dos anys, i també algunes planes corresponents a grups o campanyes que s’havien creat recentment. La Plataforma per la Llengua s’ha posat en contacte amb la direcció de Facebook, "sense obtenir cap resposta".

"Lamentem aquest fet incomprensible i també la manca de resposta de Facebook davant les nostres peticions del perquè d'aquest tancament injustificat", manifesten. El tancament ha suposat que la Plataforma per la Llengua ha perdut "prop de 10.000 contactes que s’havien anat adherint durant aquest temps a la comunitat i que rebien regularment informació sobre l’entitat".
 
La Plataforma per la Llengua ha creat una nova pàgina a la xarxa Facebook i ha endegat una campanya a través d’aquesta xarxa i també d’altres com ara Twitter amb l’objectiu amb l’objectiu d’intentar "recompondre la comunitat virtual de l’entitat i de recuperar tots els contactes perduts".

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#9 Marc, BCN, 02/10/2010 - 22:31

Aquesta pagina l''hauran tancat per el matex. Era plena de comentaris xenòfobs i insultants. Algú l'haurà denunciat.

#8 Gerard, Barna, 02/10/2010 - 03:49

Els poders 'democràtics' espanyols continuen fent de les seves amb la complicitat del capitalisme salvatge.

#7 Hoped, Barcelona, 01/10/2010 - 21:17

En cambio estos sres. no cierran ninguno de los grupos que difunden facismo, nazismo y anticatalanismo. Tienen unos huevos que les llegan a las rodillas.

#6 pepet, una, 01/10/2010 - 19:44

Pedro (Salamanca) : no digas mucho eso en tu tierra, podrías salir mal parado, aunque agradezco que haya gente así en Salamanca

#5 Pedro, Salamanca, 01/10/2010 - 18:39

Gracias Torero. Ya he entrado en esa página que dices y la he denunciado por fomentar el odio étnico. Os animo a todos los demás a que hagais lo mismo.