Publicitat
Noves tecnologies · 4 d'Octubre de 2010. 13:33h.

Facebook també tanca el perfil de Solidaritat Catalana

La formació denuncia que la xarxa social "està rebent fortes pressions per tancar els perfils"

Facebook també tanca el perfil de Solidaritat Catalana

Imatge de la pàgina de Solidaritat al Facebook

Solidaritat Catalana per la Independència ha denunciat que Facebbok ha tancat el perfil que té la formació de Laporta a la xarxa social. En un comunict, han explicat que "aquest cap de setmana Facebook ha tancat de forma unilateral i sense previ avís el perfil públic de Solidaritat".

En aquest sentit, han afegit que "després de conèixer episodis semblants que s'estan produint tant a entitats, com és el cas de Plataforma per la Llengua o Xarxa Independentista, i a perfils personals de caire independentista, és evident que Facebook està rebent fortes pressions per tancar els perfils dels qui defensem la llibertat del nostre país".

Per últim, han expressat que "en aquest sentit Facebook no utilitza la mateixa vara de mesurar amb d’altres perfils polítics. Estarem atents a les futures actuacions d'aquesta xarxa social i no descartem coordinar-nos amb les altres entitats afectades a fi i efecte de fer palesa aquest doble raser que discrimina les opcions que representem il·lusió i futur per Catalunya".

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#9 Facebook, bcn, 08/10/2010 - 11:57

L'estratègia d'anar de víctimes no està malament. Així no els cal tenir projecte. Els han tancat la pàgina, com a molts altres, perquè utilitzaven una pàgina personal i no la corresponent per aquests usos!!!!!

#8 MARC-SABATES.COM, BARCELONA CATALUNYA //*//, 06/10/2010 - 22:17

INDEPENDENCIA AMB JOAN LAPORTA

#7 Jofre, Cinturó Roig, 04/10/2010 - 18:24

Ep! No vull desconfiar de la veracitat de la notícia, xò Laporta ja va voler fer una maniobra similar amb la presumible derrota d'Àngel Fdez a les eleccions del 97, intentant retirar la candidatura xa titllar a Nuñez de dictador, degut a les poques opcions xa guanyar i no fracassar políticament.

#6 Fran, Llinars, 04/10/2010 - 17:17

Aquesta noticia es 1 insult a la inteligencia.Alguns es preocupen xq li han tancat el perfil al faceboo mentre encara no s´han adonat d la quantitat d´empreses i pymes q estan tancant deixant al milers d persones a l´atur.Aixo si es important,les xorrades del pancatalanisme no.

#5 Xavi, Barcelona, 04/10/2010 - 16:31

quin victimisme, estan tancant tots els perfils que no són personals. hi ha moltes entitats que els han tancat el perfil. però clar, ven més fer una notícia d'això que informar-se del que està passant realment.