Publicitat
Noves tecnologies · 17 de Novembre de 2009. 10:05h.

Facebook prohibeix "no ser espanyols"

Els administradors de la xarxa clausuren el grup 'els catalans no som espanyols'

Facebook prohibeix "no ser espanyols"

Imatge del grup a Facebook

El passat 9 de novembre els administradors de Facebook van clausurar el grup 'els catalans no som espanyols' que aplegava milers d'usuaris d'aquesta xarxa social. Un grup de ciutadans han volgut respondre "democràticament a aquest fet arbitrari i inútil en un món, internet, en què és inútil posar portes al camp o límits a la llibertat d'expressió".

"És per això que hem decidit impulsar la primera consulta de lliure participació en una xarxa social. Mantindrem obert el referèndum virtual sobre la independència de Catalunya fins la vigília del 13 de desembre, dia en què més de 600.000 catalans estan convocats a les urnes. Els resultats s'actualitzen en temps real i el vot és completament secret".

"Com bé sabeu, el proper 13 de desembre, els habitants de més d’un centenar de viles i ciutats catalanes tenen una cita amb la democràcia. Podran expressar, lliurement, quin volen que sigui el futur de Catalunya. Per primera vegada i de manera organitzada es portarà a terme una experiència d’aquest tipus al nostre país. S’estarà portant a la pràctica el dret de decidir. Catalunya començarà a decidir".

"Creiem que consultar la ciutadania no és cap delicte, ben al contrari. I Internet és l’espai de la plena llibertat. És per això que volem que també facis història i participis en el primer referèndum sobre la independència de Catalunya que es fa a les xarxes socials. Sigui quin sigui el teu sentit del vot, l’important és que hi diguis la teva. Catalunya ha de ser exemple de participació, civisme i tarannà democràtic. També a la xarxa", conclouen.

Publicitat
Publicitat

30 Comentaris

Publicitat
#30 Jaume S. R. /// BCN, BCN, 21/11/2009 - 11:01

Jo no em sento espanyol .

#29 Tori, BCN, 19/11/2009 - 15:06

Antonio España: Tranquilo, en poco tiempo los Españoles seran los expulsados. Entonces si que buscaras algo para comer.

#28 Antonio España, Madrid, 18/11/2009 - 12:15

Para xiu-xiu. Ese es el problema. Que estas en Cataluña (España) y no eres español. No te preocupes que tarde o temprano te vamos a echar de nuestra querida España. Pero antes de echarte, te daremos un poquito de "Makumba".
Me la comas

#27 xiu-xiu, Barcelona, 18/11/2009 - 09:33

Madrilenyo, españoles en general: hay también muchos catalanes y una parte de Cataluña en Francia, por lo tanto los catalanes no somos españoles.

#26 Antonio España, Madrid, 18/11/2009 - 08:28

Buena noticia, porque los catalanes son españoles. Si quieren dejar de serlo que se vayan de esa parte española llamada Cataluña y que se llamen AUTENTICOS LAMECULOS, que es su verdadero nombre.
Algun dia os felicitare "Las Pascuas" en la cara.