Publicitat
Noves tecnologies · 8 d'Agost de 2012. 12:38h.

Els comentaris de Mengual a TVE encenen Twitter

Un atleta espanyol li aconsella que "fes-li un favor al teu esport i deixa de riure't d'ell"

Els comentaris de Mengual a TVE encenen Twitter

Mengual, durant una retransmissió de TVE

L'exnedadora professional, Gemma Mengual, s'ha convertit en el nou centre de les crítiques a Twitter pels seus comentaris a TVE durant les retransmissions de les proves de natació sincronitzada dels Jocs Olímpics de Londres 2012. "És el Risto de la natació sincronitzada", han arribat a escriure a la xarxa social.

També li retreuen la manca d'objectivitat a l'hora de valorar els equips. La subcampiona olímpica ha aclamat, gairebé entre llàgrimes, l'equip espanyol i ha qualificat d'"horrorós" l'exercici d'altres països participants com el del duo egipci. També ha deixat anar comentaris com "tse, aquestes no passen de ronda".

Per la seva banda, l'atleta espanyol de decatló, David Gómez, ha aconsellat la nedadora: "fes-li un favor al teu esport i deixa de riure't d'ell". "Haver d'escoltar Gemma Mengual rient-se de les egípcies perquè tenen poc nivell és acollonant!! Em fa vergonya", ha apuntat.

A la xarxa social s'han publicat comentaris com: "No et desitjo el mal però tant de bo Gemma Mengual hagi de valorar un exercici teu"; "Gemma Mengual acabarà baixant a la piscina, traient a hòsties i competint ella per tots els països. L'estimo" o  "He vist Gemma Mengual una mica "sobradita" en el seu paper de comentarista de la sincro".

Piulades de David Gómez sobre Gemma Mengual

Publicitat
Publicitat

41 Comentaris

Publicitat
#19 Terraxa, Terrassay, 10/08/2012 - 19:36

És el que té l'olimpisme, paguem impostos per a tenir esportistes d'èlit semiprofessionals i així haver de pagar de nou per a poder fer esport nosaltres i els nostres fills.,
O com el bicing, que costa 15 milions a l'any = 150.000 bicicletes del decathlon.
La qüestió és ser "guais"

#18 catalina7, madrid, 10/08/2012 - 13:18

Qué razón tienes, Alejandro. Si los comentarios que se leen en Internet reflejasen de verdad la personalidad de quien los escribe, este sería un mundo aterrador. Qué mala baba, qué mala idea. Y qué mal escritos están todos.

#17 Jaume, Reus, 09/08/2012 - 23:56

Ja tornen les enveges? La Gemma no és periodista i algú l'ha d'aconsellar de com dir les coses, res més. En tot cas, és honesta i diu el que pensa. Simplement no ha de dir el que pensa sinó pensar el que diu.

#16 sirenita, Sant Cugat, 09/08/2012 - 11:31

Entenc (no comparteixo) els comentaris de Gemma Mengual.Un esportista d'èlit per arribar al seu nivell ha de sacrificar tant temps que difícilment pot anar a la universitat i assolir una realització completa.Si, a més, sempre has viscut en un ambient "pijo-dolce vita",s'explica la immodèstia.

#15 Alejandro, 9barris, BCN, 09/08/2012 - 11:26

En nom de la salut mental i la higiene democràtica, no es pot demanar l'abolició del twitter o dels tuiteros a cap organisme internacional ?