Noves tecnologies · 12 d'Octubre de 2011. 10:45h.

El principi de la fi de Blackberry?

La companyia justifica en "un interruptor" les apagades

El principi de la fi de Blackberry?

Errades en la blackberry

Research In Motion (RIM), la companyia canadenca que fabrica els telèfons mòbils BlackBerry, ha dit avui que la caiguda dels seus serveis de correu electrònic i missatgeria a Europa, parts de Llatinoamèrica, Índia, Orient Mitjà i Àfrica va ser deguda al "fallada d'un interruptor central".

"Encara que el sistema està dissenyat amb un interruptor de seguretat, aquest no va funcionar com a les proves. El resultat és que es va generar una gran quantitat d'informació endarrerida i ara estem treballant per recuperar l'acumulat i restaurar el servei normal com més aviat millor", va explicar.

La resposta de RIM es produeix gairebé dos dies després que els usuaris de BlackBerry comencessin a patir problemes amb els seus serveis de missatgeria, correu electrònic i navegació per internet.

Dilluns, els serveis de BlackBerry a Europa, Orient Mitjà i Àfrica havien patit interrupcions. Després de més de 12 hores sense informació, RIM va afirmar que havia solucionat els problemes encara que sense indicar la causa o la seva extensió.

No obstant això, ahir es van reproduir les deficiències i RIM va haver de reconèixer que s'havien estès a alguns dels seus principals mercats llatinoamericans així com a l'Índia.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#1 Joan, Igualada, 12/10/2011 - 12:30

Doncs podrien apretar el botonet ja perquè no hi ha internet desde ahir a la 1 del mig dia i jo la faig servir per treballar. Això és una vergonya!!

#1.1 Jan, Barcelona, 13/10/2011 - 01:50

No es tracta d'un "interruptor", sinó d'un commutador (un "switch", l?aparell que serveix per a connectar múltiples xarxes).
http://bit.ly/nkkgGq