Publicitat
Noves tecnologies · 26 de Gener de 2016. 08:20h.

Contraatac del PPC a internet

Alberto Fernández demana substituir el domini .cat pel .bcn en les webs de l'Ajuntament de Barcelona

Contraatac del PPC a internet

Alberto Fernández Díaz (foto: PPC)

El president del Grup Popular a l'Ajuntament de Barcelona, Alberto Fernández, ha demanat substituir el domini .cat pel domini .bcn a les webs corporatives de l'Ajuntament de Barcelona.

Al juliol de 2014 l'Internet Corporation for Assigned Names and Numbers (ICANN) va signar els acords definitius amb l'Ajuntament de Barcelona per adjudicar els dominis .barcelona i .bcn, ia partir d'aquí el consistori va obrir un concurs públic per a la gestió de tots dos dominis que finalment va guanyar la Fundació PunCAT.

Alberto Fernández ha destacat que "l'ús per part de l'administració municipal dels dominis .bcn / .barcelona enforteix la imatge de la marca Barcelona i reforça la projecció de la ciutat a Internet".

El líder municipal ha considerat que "l'ús dels dominis .bcn / .barcelona contribuiria a reforçar la presència en línia de la ciutat, tenint en compte que Barcelona és un pol atracció d'inversió, i un referent en matèria turística, d'organització de fires i congressos, així com de les escoles de negocis i també una Smart City puntera".

També ha lamentat que "el govern no només no ha pres una decisió sobre l'ús del domini .bcn a l'administració municipal, sinó que tampoc té calendari o planificació del seu llançament" tal com va explicar el govern municipal en la passada Comissió de Presidència a petició del Grup Popular.

Fernández Díaz ha explicat que "el fet que les administracions públiques locals tinguin un domini propi que les identifiqui és una bona fórmula per potenciar les ciutats dins de la xarxa, de fet moltes altres ciutats internacionals com Nova York, París o Berlín, també van demanar l'ICANN dominis propis".

Finalment, ha demanat al govern municipal de Colau que "aprofiti aquesta oportunitat de canvi de domini, que des de l'any 2004 venim reclamant des del Grup Popular, i posi en marxa amb celeritat l'ús del domini .bcn per tot el consistori i tot el grup d'empreses i instituts municipals de Barcelona".

Publicitat
Publicitat

5 Comentaris

Publicitat
#5 Zenaida (***Autentica***), Barcelona Capital, 26/01/2016 - 14:46

Y por que no las substituimos por el dominio .es? Acaso nos avergonzamos de nuestra españolidad los que amamos nuestra bandera y nuestra querida Patria? Pero, pero...quien es el responsable de estas mandangas?

#4 NEUTRAL, NEUTRAL, 26/01/2016 - 11:06

JA JA JA JA a les últimes eleccions gairebé desapareixen i encara continuen per aquest camí, JA JA JA, seràn tont.....

#3 Pepón, Bcn (Nueva Ciudad Autónoma), 26/01/2016 - 09:48

Apoyo la idea. Barcelona tiene mucha más personalidad que la rancia y casposa Cataluña de los nacionalcatalanistas. Barcelona está sufriendo un deterioro cultural por culpa de estos últimos. Ha quedado en ciudad turística, un parque temático.

#2 Josep-Maria, Barcelona, 26/01/2016 - 09:06

No sé si les web de l'ajuntament de Madrid acaben en ".es". Si és així, suposo que A. Fernández demanarà que les canviïn per ".mad" o per alguna cosa semblant.

A fi, és clar, d'enfortir "la imatge de la marca Madrid i reforçar la projecció de la ciutat a Internet"

#1 Roger, L'H, 26/01/2016 - 09:01

Això es alergia diagnosticada a Catalunya.