Publicitat
Noves tecnologies · 2 de Març de 2012. 10:29h.

Breaking news al Mobile Congress

L'organització va alertar els visitants de les manifestacions de TMB i estudiants

Breaking news al Mobile Congress

Captura d'imatge d'un dels correus enviats

El Mobile World Congress ha mantingut actualitzats els assistents durant els quatre dies que ha durat la cita i els ha donat a conèixer tota la informació i incidències que els podien afectar, mitjançant correus electrònics que signava el mateix president John Hoffman. Abans de la inauguració va anar actualitzant les informacions referents a la vaga de treballadors de TMB, que finalment es van desconvocar i, durant el congrés, va advertir de les manifestacions que se celebrarien a Barcelona i també va informar de la concentració que hi va haver a la plaça d'Espanya.

Els dies previs a l'inici es va anar informant de la situació dels transports públic de la ciutat de Barcelona per la vaga de Metro i autobusos que havien convocat els treballadors de TMB. Un dia abans de l'inici del congrés es va informar que el servei de metro funcionaria amb normalitat.

El dia de la inauguració, el passat 26 de febrer, Hofman va anunciar "que els treballadors d'autobusos de TMB han anunciat la desconvocatòria de la vaga. El sistema públic d'autobusos funcionarà de forma normal" i va facilitar diferents formes d'accedir al recinte de Fira de Barcelona a la plaça d'Espanya. A més, en el mateix correu electrònic ja advertia de les manifestacions d'estudiants i sindicats de dimecres, però no preveia concentracions a prop del recinte firal: "les manifestacions no es duran a terme prop de la seu".

Però finalment les manifestacions d'estuadiants es van acabar traslladant a la plaça d'Espanya després dels incidents que es van produir a primera hora de la tarda entre estudiants i Mossos d'Esquadra al centre de Barcelona. En un altre correu electrònic, Hofman va donar compte que "els estudiants s'han reunit a la plaça d'Espanya davant de la Fira de Barcelona" i informava que "a causa de les protestes estudiantils, la plaça d'Espanya està tancat, com és l'entrada i sortida de l'estació de metro a la plaça d'Espanya".

Per últim, posava de relleu que "la policia té la situació sota control" i afegia que "hi ha hostesses a l'avinguda per informar els assistents de les sortides que tenien per abandonar el lloc" així com les entrades alternatives que hi havia, ja que se'n van tancar els accessos principals.

1 Comentaris

Publicitat
#1 Ramon, Barcelona, 02/03/2012 - 17:51

Beneita és la gallina que s'escolta la guineu, ni que sigui pel telefonillo.