Publicitat
Noves tecnologies · 28 de Febrer de 2012. 20:32h.

Blackberry, premi Fiasco 2012

Fa quatre mesos el seu sistema de missatgeria es va "col·lapsar i va trigar diversos dies a recuperar el servei"

Blackberry, premi Fiasco 2012

Errades en la blackberry

Blackberry ha estat guardonada amb el Fiasco Awards 2012, que ha estat lliurat en la seva quarta edició a Barcelona. Aquests premis són una iniciativa d'un equip de persones vinculades al sector de les Tecnologies de la Informació i Comunicació (TIC).

Segons els organitzadors, "el guardó vol potenciar l'esperit crític i fomentar l'actitud positiva davant dels fracassos, que són una etapa d'aprenentatge necessària per a assolir l'èxit". La companyia de telefonia ha indicat als Fiasco Awards que l'any passat van incrementar les vendes de Blackberry un 162% respecte al 2010.

Les set candidatures finalistes d'enguany han estat: Blackberry, Google Plus, HP Touchpad, la tecnologia de la globalització, Megaupload, Nintendo 3DS i Voota.

Aquest col·lectiu ha guardonat Blackberry amb el Fiasco Awards 2012, perquè l'octubre de 2011 el sistema de missatgeria del telèfon es va "col·lapsar i va trigar diversos dies a recuperar el servei, amb les consegüents repercussions a nivell mundial".

"RIM ja havia patit caigudes similars el 2008 i el 2009, però no d'aquest calibre. Sembla  ser que el volum de missatges que es gestionen és tan elevat que una fallada breu va generar un tap difícil de resoldre sense perdre  missatges", han afegit.

1 Comentaris

Publicitat
#1 Ramon, Barcelona, 29/02/2012 - 13:05

Jo fa dies que ho dic, que això del World Mobile Congress de la merda dels telefonillos acabaria malament... però, ves per on, hi ha algú de més llest que jo que se m'ha avançat.