Publicitat
Noves tecnologies · 16 de Febrer de 2010. 18:58h.

Barcelona lliga el Mobile World Congress

La fira telefònica seguirà dos anys més a la capital catalana

Barcelona lliga el Mobile World Congress

Salutació entre el conseller delegat de GSMA, John Hoffmann, i el conseller d'Innovació, Universitats i Empresa de la Generalitat de Catalunya, Josep Huguet

El conseller d'Innovació, Universitats i Empresa, Josep Huguet, ha signat amb el conseller delegat de GSMA, l'entitat que organitza el Mobile World Congress (MWC), John Hoffman, la continuïtat de la fira fins al 2012. Huguet ha destacat que aquest acord preveu el treball conjunt entre la Generalitat i l'empresa organitzadora per tal de garantir la seguretat, l'oferta turística i la sostenibilitat del congrés.

El conveni preveu la constitució d'un comitè de direcció, format pel Govern de la Generalitat, l'Ajuntament de Barcelona i la Fira, que farà el seguiment de les accions, i que estarà facultat per dur a terme els acords vinculats a l'esdeveniment.

Segons el conseller, aquest acord pretén contribuir a consolidar Barcelona i Catalunya com "un referent de la innovació", i posar les bases d'una col·laboració "més enllà del 2012", ja que des de el Govern es considera que aquest congrés té una gran capacitat de generar ingressos induïts a l'economia catalana.

Sobre la xifra d'assistència al congrés, el conseller delegat de GSMA ha vaticinat que s'arribaran als 50.000 assistents, superant la xifra que l'organització va estimar al principi, que era de 47.000. A la present edició del MWC participen 1.300 expositors, un 10% més que l'any passat, entre els quals hi ha 35 empreses catalanes. D'aquestes, 17 participen al congrés de la mà de l'agència d'innovació de la Generalitat, Acc1ó.

Publicitat
Publicitat

2 Comentaris

Publicitat
#2 Marc Sabatés i Laporta, Barcelona Catalunya//*//, 21/02/2010 - 12:04

Visca Barcelona
Visca Catalunya //*//

#1 Alberto, Barcelona, 17/02/2010 - 00:53

¿A éstos no tienen huevos de imponerles multas lingüísticas? En la fira todo en inglés y nada en catalán. Y el pequeño Lenin del Bages, tragando como un campeón.