Publicitat
Noves tecnologies · 26 de Setembre de 2010. 17:50h.

Atac informàtic contra unes fotos d'heroinòmans de Kabul

Un grup autoanomenat 'Islmaic Ghosts Team' accedeix el web de la biennal de fotografia Xavier Miserachs

Atac informàtic contra unes fotos d'heroinòmans de Kabul

La imatge que surt a la web

Un grup auto anomenat Islamic Ghosts Team (Equip dels Fantasmes Islàmics) ha crackejat el web de la VI Biennal de Fotografia Xavier Miserachs de Palafrugell, deixant la plana principal totalment en negre i amb una única inscripció: el nom d'aquest grup de crackers.

La biennal, que va ser inaugurada el passat 11 de setembre i es clausura demà, compta amb vuit exposicions repartides per diferents sales del municipi, entre elles la del fotògraf Alfonso del Moral (Valladolid, 1977), que presenta un conjunt impactant d'imatges sobre els heroïnòmans de Kabul.

Tal vegada són aquestes fotografies les que han portat a l'Islamic Ghosts Team ha atacar el web de la biennal, el qual, en el moment d'escriure això, segueix hackejat. Una recerca per Google permet observar que el mateix grup ha portat a terme accions similars contra altres webs, entre elles la d'uns institut de Granollers i la de la presidència de la República de Guyana.

Publicitat
Publicitat

4 Comentaris

Publicitat
#4 fernando, sevilla, 12/10/2010 - 11:34

Pues con nosotros han hecho lo mismo, toda la exposición de artistas andaluces, tres años de trabajo tirados a la basura. www.expresionarte.es también ha sido crakeada por esta gente, que lo único que quieren es notoriedad a costa de cergarse la operativa agena.

#3 Terraxa, Terrassa, 27/09/2010 - 08:43

I això només és el començament.
Demà passat ens escopiran directament a a la cara.

#2 Lassi, BCN, 27/09/2010 - 08:35

Els nous catalans...

#1 manel xic, Barcelona, 26/09/2010 - 19:14

i les autoritats tripartites ho veuran am b alegriai bons ulls, perquè els musulamans són progressistes, d'esquerres i voten PSc-ERc-Comunistes d'Armani.