Publicitat
Noves tecnologies · 23 de Gener de 2010. 13:49h.

A la conquesta de la xarxa

CiU segueix l'exemple d'Obama i crea un portal "dels catalanistes"

CiU ha presentat el vídeo dels Cativistes, que pretén ser "un nou punt de trobada a la xarxa". En aquest vídeo, diferents càrrecs i gent de base de la federació com ara Jordi Cuminal, Benet Maimí, Cesca Domènech, Beao Obis, Albert Batalla o Carles Puigdemont, entre d'altres, donen la seva opinió del que consideren "una nova manera de fer política", a la vegada que insten a "formar part del món 2.0".

Tot i això, les persones que apreixen en el vídeo amaguen la seva pertinença a la federació i es limiten a apuntar el seu lloc de provinença. D'aquesta manera, la federació pretén recuperar el Govern de la Generalitat mitjançant la conquesta d'Internet, d'una manera similar a la d'Obama, que va accedir a la presidència dels EUA en part gràcies al domini que tenia de les diferents xarxes socials.

Segons la federació, Cativistes "et permet estar connectat i saber tota l'actualitat política". "Cativistes és la xarxa social dels catalanistes", conclouen. Cativistes inclou un vídeo del president de la federació, Artur Mas, on dóna la benvinguda a aquest nou portal.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#3 pep, manresa, 24/01/2010 - 17:45

sulfuro, la solució a l'atur, la millora de l'ensenyament, les mans netes i sobre tot la LLIBERTAT, arribaran amb la INDEPENDÈNCIA, no en tinguis cap dubte
Si realment son qüestions que et preocupen ja saps què et toca, votar SI quan calgui

#2 sulfuro sulfuro, Barcelona, 24/01/2010 - 13:46

Como Madi será el factotum en ést podemos esperar que el portal acabe en un belén de casposas ideas independentistas
e intentos de comedura de coco.
A ver qué proporción dedican al paro, la mejora de la enseñanza,la libertad y las manos limpias

#1 Elena, Barcelona, 23/01/2010 - 16:41

vaig llegir al Saul Gordillo que el Marc Vidal era el cervell de tot aquest muntatge de ciu i que admeten que es un crak a la xarxa esperem que més amaga a la maniga. Vaja 2, el Madi i el Vidal... quina por!!!