Publicitat
Noves tecnologies · 24 d'Agost de 2011. 09:17h.

#jovullvotaradeuespanya

El hashtag és la resposta dels internautes catalans a l'anunci de Zapatero de reformar la Constitució

#jovullvotaradeuespanya

El hashtag #jovullvotaradeuespanya ja té més de 1.500 tweets

Els internautes catalans han aprofitat l'anunci de Zapatero de reformar la Constitució per fer visible els anhels independentistes de molts usuaris de les xarxes socials amb el hashtag #jovullvotaradeuespanya.

Si els internautes espanyols han inundat la xarxa amb milers de missatges que demanaven que la reforma constitucional anunciada pel president del govern espanyol fos sotmesa a un referèndum, a Catalunya més de mig miler d'usuaris de Twitter ja han fet servir l'etiqueta #jovullvotaradeuespanya.

L'anunci de Zapatero de reformar la Constitució ha provocat una ràpida reacció a la xarxa, amb l'aparició d'un hashtag, #yoquierovotar, que ha arribat a ser el més usat de l'Estat espanyol i el quart del món.

A Catalunya, però, i en resposta a aquest hashtag, ha aparegut amb força l'etiqueta #jovullvotaradeuespanya, que s'ha convertit en trending topic a Barcelona i ha provocat ja uns 1.500 tweets, segons les dades de followthehashtag.com. A més, en poc més de nou hores, prop de 700 usuaris ja han fet servir l'etiqueta.

Publicitat
Publicitat

12 Comentaris

Publicitat
#6 Jose, Barcelona, 24/08/2011 - 19:18

Es muy interesante el analisis de http://www.followthehashtag.com/ porque en el se ve que casi todo el trafico lo han generado 5 usuarios :)

#6.1 Ramon, Barcelona, 24/08/2011 - 19:44

Doncs vinga, valents: referèndum per revalidar la Constitució. Quan volgueu i redactant la pregunta com us roti. Quan volgueu. Caguetes. Espanyols caguetes.

#5 Ramon, Barcelona, 24/08/2011 - 15:51

Tal com està el pati, ni de conya obriran el debat de si Espanya és nació (i l'única nació, o sigui que, nosaltres, no). El debat de si catalans i valencians tenim dret a fer acords. Ja no diguem el debat de si l'exèrcit té el deure d'intervenir per evitar l'autodeterminació. Ni de conya.

#4 Ramon, Barcelona, 24/08/2011 - 15:24

Mandangues. Els espanyols són uns caguetes. Se salten les seves pròpies lleis perquè saben que, posada la Constitució a referèndum ara que l'Angela Merkel els ha manat modificar-la, els catalans aprofitríem l'avintesa per dir-los que passi-ho bé tingui. Hòstia si ho saben!

#3 alicantino, alicante valencia españa, 24/08/2011 - 14:17

No podía faltar el Ramón que quiere erigirse en el macho dominante de la manada catalana. Pero qué manera de interpretar las cosas tiene este tío. ¿De donde sale?, está en todas, a toda hora. Pienso q es el mismo intoxicador y que se va cambiando el nick de vez en cuando. Ale Ramonet a tragar E

#3.1 Tralla, girona, 24/08/2011 - 21:12

Alacantí,perqu3 no t'en vas a fer torrons?,no hi han digitals a Alacant,que has de venir aqui a tocar els ous?.

#3.2 Ramon, Barcelona, 24/08/2011 - 22:03

Deixa, deixa, que així manté contacte diari amb la llengua pròpia dels nostres territoris. Desgraciadament a Alacant cada vegada costa més de fer-ho.

#2 jajajajajaaa, barcelona, 24/08/2011 - 12:18

quina mania en erigir-se en representant de tots els catalans, que jo sapiga CIU esta a favor de l´UE doncs a passar pel tub que alla man el PPE, o que va votar CIU al referemdum de la constitucio europea ? siiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii