Publicitat

Campanya a Twitter pel retorn del periodista Juan Carlos Girauta

#Girautavuelve

Girauta, a TV3, en una foto d'arxiu

La decisió de Juan Carlos Girauta d'abandonar Twitter ha provocar la reacció d'usuaris que han sortit en la seva defensa i a través de l'etiqueta #Girautavuelve han demanat al periodista seu retorn a la xarxa social.

El president de Ciutadans, Albert Rivera també li ha donat suport perquè ha hangut que "tancar el seu compte de Twitter pels insults continus del pensament únic nacionalista".

Per la seva part, el col·laborador d'e-notícies Angel Guillén ha lamentat que "Girauta hagi tancat el seu compte de Twitter em sembla molt greu i dóna bona mostra de com està cert feixisme davant l'11-S".

A la xarxa social es poden llegir comentaris com "enfront de la dictadura analfabeta del nacionalisme i la inculta piconadora progre, tots units per la llibertat", "per a mi l'única Catalunya que existeix és la de gent com Girauta, la de la llibertat, l'oberta, la de l'avantguarda", "hem d'impedir que els porcs tapin la boca a les persones lliures".

Publicitat
Publicitat

44 Comentaris

Publicitat
#28 amarilis, bcn, 01/09/2012 - 19:37

Es fa la campanya ell mateix? Algú sap qué paga? Estic a l'atur...

#27 Laura, Vila de Gràcia, 31/08/2012 - 23:11

M'hauria agradat idèntica reacció dels mateixos politics nacionalistes espanyols quan els seus compatriotes espanyols amenaçaven de mort l'Àlex Fàbregas.

#26 llepet, Pirineu, 31/08/2012 - 20:21

Torna a casa teva. A Escanya

#25 Josep Pages Canaleta Cardedeu, CARDEDEU, 31/08/2012 - 16:13

El Lunes en el Programa de Catalunya Opina del Canal Catala de Televició , alla es un tertuliano fijo .

#24 antidretà, Cat, 31/08/2012 - 15:29

El pitjor de Girauta no és el seu anticatalanisme, comú a molts espanyols, sino les bestieses que escriuen els seus amics ultraliberals a Libertad Digital. Que aquesta gent tingui tant d'èxit a Espanya dóna que pensar.