Publicitat

Esdevé trending topic mundial per dir, segons La Vanguardia, que "els votants del PP paguen la hipoteca abans que menjar"

"#Cospedalhijadeputa"

Cospedal

La secretària general del PP, María Dolores de Cospedal, s'ha convertit en tema central a Twitter ja no només a nivell espanyol sinó també a escala mundial. El motiu, assegurar que els votants del Partit Popular, a diferència d'altres, "paguen la hipoteca", segons La Vanguardia.

Cospedal va afegir també que els electors del PP fan sacrificis i esforços econòmics per altres bandes, fins i tot "deixant de menjar", per poder pagar la seva casa. Tot això ha convertit l'etiqueta "cospedalhijadeputa" en la més visitada a nivell de l'Estat espanyol i en la tercera a nivell mundial.

"Les puntades als collons no són tan dolentes si les comparem amb María Dolores de Cospedal"; "els del PP van a missa i prenen la comunió perquè és l'únic dia de la setmana que mengen alguna cosa"; "menjar està sobrevalorat, que no us assabenteu; o "només les votants del PP amb hipoteca arriben a l'estiu amb l'Operació Bikini complerta" són alguns dels milers de comentaris.

Posteriorment, el Partit Popular ha volgut "desmentir rotundament la informació publicada avui a La Vanguardia sobre la intervenció de la secretària general en la reunió del Grup Parlamentari Popular, celebrada ahir, a porta tancada".

"En la seva intervenció, María Dolores Cospedal feia una reflexió sobre les persones que estan patint desnonaments i deia: 'Defensem que cal cuidar del qual no res i del que viu en una situació d'exclusió social, però cal animar aquell que es vol guanyar la vida dignament '", afegeixen.

Imatge dels twitts

Publicitat
Publicitat

17 Comentaris

Publicitat
#12 Chuches sin Iva, Barcelona, 18/04/2013 - 11:48

Ha sido Eta, eta esta detras seguro.

Mejor undidos...

#11 Ramon, Lleida, 18/04/2013 - 10:20

Ja ho diu clarament les sigles del partit, allò que són els seus seguidors.PP= Pijos i Paletos.

#10 Kropotkin, Vic, 17/04/2013 - 22:24

De la Constitución Española sólo nos importa lo de "la indisoluble unidad" (art. 2). El "derecho a la vivienda digna" (art. 47) nos lo pasamos por entre medio de los cojoncillos...juas, juas...bueno, os dejo que sale el Rivera en Intereconomia

#9 Trinity, Rellinars, 17/04/2013 - 21:02

naturalment ara diran que Twitter és nazisme...

#7 maria, 08001, 17/04/2013 - 16:19

el millor comentari es fer.li el deprecii,
cap comentari, allà ella, si té consciencia